یادگیری سریع زبان انگلیسی : ۷ روشی که کمک میکند سریع تر مکالمه انگلیسی را یاد بگیرید
یادگیری سریع زبان انگلیسی موضوعی است که در زندگی امروز که همه ما پرمشغله هستیم و زمان کافی برای کارهای خود نداریم موضوع بسیار مهمی است. همه میخواهیم که کارهایمان رو سریع تر انجام بدیم و همچنین در مدت زمان کمتری به موفقیت های بیشتری دست پیدا کنیم.
اما همه ما میدانیم که آموزش زبان انگلیسی زمان میبرد و باید دستور زبان انگلیسی یا همان گرامرهای انگلیسی را یاد بگیریم و هم باید دایره لغات انگلیسی خود را افزایش دهیم، هم باید جملات ضروری و مکالمات ضروری انگلیسی را یاد بگیریم و هم اصطلاحات روزمره و کلی چیز دیگه.
اما با همه این ها ایا راهی وجود دارد که زبان انگلیسی را سریع تر یاد بگیریم؟
در سراسر اینترنت اگر جست و جو کنید مطالبی از این دست خواهید دید:
- یادگیری زبان انگلیسی فقط در ۳ ماه با روزی ۳۰ دقیقه
- ایلتس تضمینی در ۳ ماه
همچنین روش ها و تکنیک های زیادی برای یادگیری سریع زبان انگلیسی وجود دارد. اما واقعا از کجا میدونید که کدام یک برای شما کار میکند و راهگشا است؟
به همین خاطر ممکن است که زمان بسیار ارزشمند خود را در این راه تلف کنید تا به بهترین روش ممکن دست پیدا کنید.
اگر شما برای یادگیری سریع زبان انگلیسی عجله دارید بیایید بررسی کنیم ببینیم که علم چه میگوید!
علم یادگیری زبان
یادگیری زبان یکی از مهم ترین فیلدهای تحقیقاتی برای محققان است.آنها میدانند که مغز چطور کار میکند و همچنین میدانند که ما چطور یاد میگیریم و صحبت میکنیم.
تحقیقات خیلی خیلی زیادی انجام شده که بفهمن مردم چطور زبان را می آموزند. بعضی از تحقیقات مشخصا روی یادگیری بچه ها تمرکز کرده است و برخی دیگر فقط روی یادگیری بزرگسالان تمرکز کرده اند.
خب حالا با این همه تحقیقات علمی چیکار میشه کرد؟
با فهمیدن این تحقیقات روش هایی به وجود امده است که با استفاده از این روش ها شما میتونید خیلی راحت تر و سریع سفر یادگیری زبان انگلیسی را طی کنید.
۷ روش علمی برای یادگیری سریع تر زبان انگلیسی
۱- اول از همه ضروری ترین لغات انگلیسی رو یاد بگیرید.
شما به عنوان کسی از که تازه میخواهد زبان انگلیسی را آموزش ببیند باید لغات ضروری انگلیسی را مطالعه کنید و نحوه تلفظ و معانی انها را بدانید.
۲- ساختار جملات انگلیسی یا همان گرامر انگلیسی را کامل و عمیق یاد بگیرید
بدون اینکه که ساختار جملات را درک کنید هرگز نمیتوانید انگلیسی خود را بهبود دهید. بدون فهم ساختار جملات نه میتوانید متون انگلیسی را بخونید نه میتوانید مکالمه کنید نه میتوانید بشنوید و نه میتوانید متنی را خودتان بنویسید.
پس وقتی لغات ضروری و ابتدایی زبان انگلیسی را یاد گرفتید حالا بچسبید به یادگیری گرامر انگلیسی.
نکته مهم: زبان انگلیسی گرامرهای بسیار زیادی دارد. برای کسی که تازه میخواهد اول باید به یادگیری گرامرهای رایج و ضروری در مکالمه انگلیسی بپردازد.
مهم ترین قسمت گرامرهای انگلیسی بحث زمان ها است. اینکه چطوری جملات با زمان حال، حال استمراری، گذشته، گذشته استمراری، آینده و آینده استمراری بسازید.
وقتی اینهارو یاد بگیرید تا ۷۰ درصد مکالمات روزمره را میتوانید انجام دهید و درک کنید.
فقط وقتی به این گرامرها مسلط شدید به سراغ گرامرهای جدیدتر و پیشرفته تر بروید.
۳- حالا که لغات و گرامر به اندازه کافی بلد هستید
حالا وقتشه که باز دامنه لغات خود را افزایش دهید. در این مرحله نباید لیست لغات حفظ کنید. این روش منسوخ شده است. شما باید لغات ضروری انگلیسی را به صورت موضوعی در قالب متن و داستان یاد بگیرید. بهترین سری کتاب هایی که در این مورد وجود دارد کتاب های مبتدی و متوسط ورد اسکیل از انتشارات آکسفورد است. هر دو را کامل مطالعه کنید تا به سطح خیلی خوبی در دامنه لغات انگلیسی برسید.
۴- حالا وقتشه متن های زیادی بخونید
در این مرحله کتاب های داستان مناسب سطح خودتان را تهیه کنید ( ترجیحا سطوح پایه) و هر روز مطالعه کنید. خط به خط بخونید و ترجمه اش کنید. سعی کنید ساختارهای انگلیسی و گرامرهای انگلیسی داخل متن رو تحلیل کنید و اگر جایی رو چه به لحاظ ساختاری چه به لحاظ لغت متوجه نشدید هایلایت کنید. با اینکار لغات انگلیسی قبلی و گرامرهای قبلی در ذهن شما تثبیت میشود.
۵- خیلی خیلی به مطالب انگلیسی مناسب خود گوش دهید
در این مرحله شما به سطحی رسیدید که دانش خوبی دارید اما گوش هاتون انگلیسی را خوب نمی شنود. حالا باید هر روز به انگلیسی مناسب سطح خودتون گوش دهید تا انگلیسی را از طریق گوش هاتون یاد بگیرید. بهترین منبع برای افراد در سطوح پایه و توسظ کتابهای صوتی سطح بندی شده یا پادکست های دارای سطح متوسط است.
علم چه میگوید؟
تحقیقات علمی در مورد یادگیری نشان میدهد ما یک موضوعی داریم بنام یادگیری ناخوداگاه! این روش زمانی اتفاق می افتد که ما برای یادگیری تلاش نمیکنیم. این روش اینطوری نیست که شما پشت میز بنشینید و قواعد رو بارها بارها بخونید و حفظ کنید. بلکه بجاش زمانی رخ میدهد که شما بسیار به زبان انگلیسی گوش میدهید حتی زمانی که خیلی هم توجهی به انچه که میشنوید ندارید.
نکته جالب اینجاست که ما به کمک لیسنینگ حتی زمانی که معنی لغات رو نمیفهمیم هم یاد میگیریم! تحقیقات زیادی این موضوع را نشان میدهد. به این خاطر که وقتی ما گوش میکنیم شباهت ها و الگوها را میشنویم و این یک روش یادگیری طبیعی است.دقیقا همان روشی که کودکان یاد میگیرند.
کاری که شما باید بکنید:
تا جایی که میتوانید انگلیسی گوش دهید. به طور منظم لیسنینگ تمرین کنید. هر زمانی ممکن بود مطمین شوید که همواره یک مطلب انگلیسی در حال پخش شدن است.
تلویزیون انگلیسی تماشا کنید، به اهنگ های انگلیسی گوش دهید، کتاب های داستان یا استوری بوک های انگلیسی گوش دهید. لازم نیست حتما بشینید و متمرکز گوش بدید. شما باید در حالیکه پیاده روی میکنید، راننگی یا آشپزی میکنید یا در هر حالت دیگری به انگلیسی گوش دهید.
۶- حالا مکالمه انگلیسی را تمرین کنید
الان وقت یادگیری مکالمه انگلیسی است. شما باید دانش انگلیسی را تا حد خوبی کسب میکردید تا بتوانید مکالمه خوبی داشته باشید. مگر میشه که لغت و گرامر و اصطلاحات ضروری را ندانیم و بتوانیم مکالمه کنیم. تا به الان اگر از طریق خواندن و شنیدن ورودی خوبی داشته باشید کم کم زبانتان برای حرف زدن و مکالمه باز شده است.
فقط شاید روان نباشید. حالا باید تمرین کنید.
یک تمرین خیلی موثر:
کارهای روزمره خود را به انگلیسی بیان کنید. سعی کنید اتفاقات روزمره خود را به صورت انگلیسی شرح دهید و از اشتباه کردن نترسید. میتوانید آنها را بنویسید و اشتباهات خود را با یک استاد تصحیح کنید.
یک تمرین دیگر:
یک داستان کوتاه گوش دهید و یا اینکه یک داستان کوتاه بخوانید. حالا باید سعی کنید داستان را با همون لغات و ساختارهایی که داشته به انگلیسی شرح دهید.
با این تمرینات ماهیچه های ذهنی و زبانی شما تقویت میشود.
۷- حالا هر روز یک قسمت سریال ببینید
سریال ها بهترین وسیله یادگیری زبان برای افراد با سطح متوسط هستند. سریال هایی مثل friends یا how I met your mother برای یادگیری انگلیسی روزمره و فرهنگ امریکایی فوق العاده اند.
سعی کنید هر قسمت را اول با زیرنویس فارسی تماشا کنید که متوجه داستان شوید.
در مرحله دوم سعی کنید هر قسمت را با زیرنویس انگلیسی تماشا کنید و اگر لغت یا ساختاری داشت که متوجه نمیشدید را یاد داشت کنید
در مرحله سوم بدون زیرنویس نگاه کنید و ببینید حالا چقدر از مکالمات را متوجه میشوید
در مرحله چهارم هر جمله ای که مشنوید رو استاپ کنید و با صدا بلند پشتش تکرار کنید. این مرحله بهترین تمرین مکالمه و یادگیری تلفظ و لحجه امریکایی است.
در مرحله پنجم سعی کنید داستان را خودتان انگلیسی در چند دقیقه شرح دهید.
در پایان مرحله هفتم شما به سطح بالایی در انگلیسی (مکالمه، شنیدار) رسیده اید.
بهتون تبریک میگم!
درباره شیرین عابدی
من شیرین عابدی هستم کمکتون میکنم به رویاهای شیرین خودتون در زبان انگلیسی خصوصا بحث ترجمه تخصصی برسید.
نوشته های بیشتر از شیرین عابدیمطالب زیر را حتما مطالعه کنید
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
سلام. بسیار ممنون بابت مطالب خوبتون. لطفا اگر امکانش هست ادامه ی این مطلب رو هر چه زودتر بذارید. سپاس از شما